Waarom voor een Digital Fox Website kiezen?

Responsive Websites

Onze websites zijn zorgvuldig gemaakt en worden volledig volgens jouw wensen aangepast. Wij houden rekening met de huisstijl van jouw bedrijf. De websites die wij maken zijn gemakkelijk en zonder veel moeite te onderhouden.

Wij begeleiden jou van A tot Z, van domeinnaam tot promotie. Zodat je er zeker van bent dat er niets over het hoofd wordt gezien. De drempel om op internet aanwezig te zijn en jouw zaak online te promoten is vaak nog te hoog. Via onze begeleiding helpen we je snel op weg.

Op zoek naar een afspraken of bestelling-pagina?

Webshop

Ben jij als zelfstandige (Kinesist, kapper, etc.) op zoek naar een pagina waarmee mensen online afspraken kunnen boeken, aanpassen of annuleren? Of ben jij als frituur, traiteur, etc op zoek naar een pagina waar men jouw producten kan bestellen? Wij helpen je er graag mee verder en implementeren deze pagina in jouw bestaande of nieuwe website.

Welke mogelijkheden bieden onze websites?

Nieuws Stuur jouw nieuwsbericht naar een e-mailadres en wordt automatisch getoond op de website
Social media Wanneer een nieuwsbericht via mail of via de online tool worden toegevoegd kunnen deze automatisch op Facebook en Twitter verschijnen. Handig als je geen tijd hebt om jouw Social Media te onderhouden
Nieuwsbrief Op basis van de toegevoegde nieuwsbrieven kunnen wij een automatische nieuwsbrief genereren, zodat jij zelf er geen zorgen over hoeft te maken. Gewoon nieuws toevoegen op de site (via mail of handige online tool) is voldoende
Content Op zoek naar content? Zelf geen idee wat op jouw website te plaatsen? wij helpen jou graag verder
XML-feed Via XML-feeds kunnen wij ook dagelijks of wekelijks automatisch content toevoegen via jouw website. Handig voor Affiliate Marketing.
SEO Al onze websites zijn direct zoekmachine klaar gemaakt. Wij bespreken met jou voor welke zoekopdrachten en doelgroepen jij gevonden wilt worden op zoekmachines
MobielDe websites die wij maken zijn ook meteen mobiel-klaar
Updates Voor het aanpassen en updaten van de website begeleiden wij jouw bedrijf en eventueel ook werknemers met het aanpassen van de website of toevoegen van nieuwsberichten

Websites geoptimaliseerd voor Google

SEO

Bij ons staat niet enkel de website centraal. Jouw website moet ook gevonden worden in Google. Via SEO of Zoekmachinemarketing zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal klaar is om door Google en andere zoekmachines opgenomen te worden. Wil je meer weten over SEO?

Welk CMS-Systeem past het best bij jouw bedrijf?

Browser

Geen zorgen, wij gaan niet te technisch worden, maar laten jou toch graag even weten met welke CMS-systemen wij werken. De bepaling van welk systeem wij zullen gebruiken hangt af van de verwachtingen en noden van jouw website. Wij maken websites in Joomla, WordPress, Drupal & Modx. Heb jij een voorkeur voor een ander CMS-systeem? Laat het ons dan zeker weten.

Websites in meerdere talen

Internet

Wil jij jouw website beschikbaar stellen in meerdere talen? Wij zorgen zowel voor de toepassing op jouw website als voor de vertaling!

Gemakkelijk te beheren websites

Gemakkelijk te beheren

Wij stellen jouw website zo in dat het voor jouw bedrijf of activiteit als zelfstandige gemakkelijk te onderhouden en beheren is, gekoppeld aan nieuwsbrieven en Social Media. Het bespaart dus enorm veel tijd.

Heeft jouw website andere noden?

Contact

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van verschillende online mogelijkheden, maar wij staan open voor andere uitdagingen. Je mag ons altijd laten weten wat jouw bedrijf nodig heeft, zodat we voor jou een op maat gemaakte formule kunnen opmaken.