Wat is SEO?

SEO

SEO of Zoekmachine marketing is het optimaliseren van jouw website om een zo hoog mogelijke plaats bij google te verkrijgen. Veel mensen vergeten dat een website hebben niet alles is. Jouw website moet natuurlijk ook zichtbaar zijn in google en andere zoekmachines.

SEO, een voorbeeld case

Laptop

Stel een potentiële klant zoekt een bakker in Mechelen, wanneer hij bijvoorbeeld “Bakkerij Mechelen” bij een zoekmachine in typt ziet hij veel bakkers. Indien jouw bakkerij er dan niet tussen staat mis je al meteen een potentiële klant, die dan ook nog eens waarschijnlijk bij een concurrent gaat.

Wat kan Digital Fox doen voor jouw SEO?

analytics

Wij maken jouw website dus zoekmachine-klaar, via Landingpages, keywords en de nodige Meta-info te integreren. We begeleiden jou ook om jouw Google “mijn bedrijf”-pagina up te daten, om zo aan de normen te voldoen die jouw zichtbaarheid verhogen.

Is jouw website SEO-klaar?

Monitor

Heb jij al een website? Geen probleem hoor, wij doen een gratis audit van jouw website waarbij wij alles in rekening nemen. SEO, snelheid, structuur etc. Op dat moment screenen wij dus ook voor eventuele verbeteringen t.o.v. zoekmachines.

Heb jij nog vragen over SEO?

Contact

Heb jij andere vragen over SEO of zichtbaarheid in zoekmachines, twijfel dan niet en contacteer ons.