Waarom een webshop of webwinkel?

Webshop

E-Commerce is de snelst groeiende online activiteit. Een webshop is tegenwoordig geen overbodige luxe. Wij begeleiden je met het opzetten van jouw eigen webshop. Van het oprichten tot het beheren en promoten van jouw online webwinkel.

Geen tijd? Kies voor dropshipping

stopclock

Een andere groeiende activiteit is dropshipping. Heb jij altijd al een webwinkel willen hebben, maar heb je geen tijd om producten te verzenden of geen plaats om ze te bewaren? Via dropshipping kan je een webwinkel starten die gelinkt is met een leverancier van een bepaald product. jij promoot jouw webshop online en bij verkoop zorgt de leverancier dat het product bij jouw klant aankomt. Wij brengen jou in contact met dergelijke leveranciers en helpen jou met het opzetten van jouw dropship webwinkel.

Verkoop anderen hun product!

smartphone shop

Affiliate marketing is samen met dropshipping een snelle manier om geld te verdienen op het internet. We kennen allemaal de reisblogs en reispagina’s waar er uitgebreid gesproken over hun laatste reizen. Vaak zie je daar dan ook links en reclame naar hotels in toevallig diezelfde bestemming. Wanneer jij via die link een reis boekt, krijgt de eigenaar van de blog of website een percentage op de verkoop. Dit geldt ook voor andere producten en diensten. Wij begeleiden jou en helpen je op weg om jouw eigen blog of website te linken aan Affiliate programma’s.

Nog vragen over webshop?

Contact

Heb jij vragen over deze producten en diensten? Of andere vragen waar wij jou misschien mee kunnen helpen?