Wat is Online Marketing concreet?

Target

Online Marketing is het geheel van online promotie om meer volk naar jouw website en bedrijf te lokken. Dat kan gaan over Google of Facebook Ads die wij al dan niet samen met jou opstellen, maar ook over Call-To-Action om zo meer volk naar jouw bedrijf te lokken.

Waarom adverteren?

Pie Chart

Advertising lijkt voor veel zelfstandigen een overbodig iets. Maar het kan jou snel meer klanten opleveren. Via vb. advertenties op facebook kan je doelgericht de juiste potentiële klanten aanspreken. Wij begeleiden jou met het opzetten van deze online campagnes. We zoeken samen met jou naar de juiste Call-to-action formules die passen bij jouw bedrijf.

Ook via o.a. Google kan je snel klanten winnen. Zo kan je via SEA of Zoekmachine marketing voorsprong nemen op de concurrentie.

Waarom een nieuwsbrief?

email

Een nieuwsbrief zorgt er in eerste instantie voor dat jouw klanten op de hoogte blijven van nieuwe producten, veranderingen in openingsuren, etc.

Anderzijds kan je op deze manier ook klanten blijven naar jouw website lokken. Meer bezoekers, betekent ook betere resultaten in google en uiteindelijk ook meer verkoop.

Nog vragen over Online Marketing?

Contact

Online marketing of advertising kan al snel op een enorm doolhof lijken, daarom dat wij na een gesprek met jou de verschillende mogelijkheden toelichten die het best bij jouw bedrijf passen.