Is een enkel Facebook pagina hebben genoeg?

Waarom veel bedrijven en zelfstandigen zich exclusief op Facebook richten

Monitor Chat

Je kiest natuurlijk best het platform dat het best bij jou en jouw bedrijf past, zodat het updaten ervan een plezier wordt en niet een verplichting. Veel starters en zelfstandigen richten zich enkel of Facebook, om toch ergens online aanwezig te zijn en deze gemakkelijk te updaten is. Deze aanwezigheid op social media zal wel iets impact hebben, maar misschien niet de impact die jouw bedrijf of activiteit nodig heeft.

Waarom al jouw online eieren in één mand leggen?

analytics

Een website zorgt niet enkel voor een professioneel imago, het is ook het centrum of hub van al jouw communicatie. Je kan er dus voor zorgen dat al jouw online activiteiten en communicatie een boost krijgen door ze met elkaar te linken. Om nog een ander gezegde te gebruiken, je gokt dus niet alleen op één paard, maar vergroot jouw kansen om potentiële klanten binnen te halen.

Maak het jezelf gemakkelijk!

Settings

Je zou kunnen denken dat jouw activiteit op veel kanalen enorm wat werk met zich meebrengt. Maar net het tegendeel is net waar. Wij bij Digital Fox zorgen ervoor dat alles gelinkt is met elkaar, zodat een simpele mail of website update meteen ook op jouw social media komt. Je hoeft dus enkel jouw website via simpele weg te updaten, de rest volgt vanzelf!

Twijfel niet en ga voor de toekomst

Contact

Wees klaar voor de toekomst en geef jouw bedrijf de boost die het verdient! Niet enkel met Social Media, maar met het totaal pakket aan betaalbare prijzen.

Deze optie is slechts één van de mogelijkheden die wij aanbieden. Heb je vragen over deze optie of zoek je iets anders?