Zijn bestel- en reserveer platformen de toekomst?

Online bestelplatform

Waarom een bestel- of reserveer platform?

Bestellen wij binnenkort allemaal onze frietjes online?

We kennen de situatie allemaal, we gaan naar de frituur er zijn tientallen wachtenden voor jou en ineens komt er iemand binnen die online bestelt heeft. Hij/zij betaalt meteen en krijgt directe de warme frietjes mee! Wij gaan niet liegen, het deed ons pijn!

Zijn bestelplatformen de toekomst?

Gaan wij binnenkort allemaal online bestellen en snel binnen en buiten gaan, zonder te hoeven wachten? Wij vermoeden alvast dat het merendeel van de bestellingen binnen dit en vijf jaar via de website of via een mobiele applicatie zal verlopen. Wees er dus op tijd bij en contacteer ons voor een bestel- of reservatieplatform.

Maar voor welke toepassingen?

Wij vatten even kort voor jou de verschillende mogelijkheden samen om bestellingen, reservaties, boekingen vlotter te laten lopen via jouw website.

1. Online producten bestellen

Wil jij als zelfstandige of bedrijf jouw producten online verkopen? Dan helpen wij jou graag verder met een webshop. Het is alvast een aanrader! Tegenwoordig is de webshop gemakkelijk te beheren en het lokt heel wat klanten naar jouw website en producten.

2. Online fastfood of ander voedsel bestellen

Zoals hierboven al aangehaald zijn er tegenwoordig heel wat frituren en broodjeszaken die bestellingen via hun website binnenkrijgen. Het is een handige manier om jouw bestellingen onder controle te houden.

3. Online afspraken boeken, aanpassen of annuleren

Voor vele dokters, kinesisten, kappers, barbiers, etc. is het een handige manier om afspraken te beheren. Gedaan met de hele dag telefoontjes te ontvangen om afspraken aan te passen of te annuleren. Laat jouw klanten zelf hun afspraken maken! Wij implementeren graag een afsprakenplatform op jouw website!

4. Online boekingen

Ook voor artiesten, van Vlaamse Schlagers tot festival DJ’s kan een website met online boekingssysteem handig van pas komen. Kies zelf jouw vrije data en uren en laat jouw bezoekers zelf jouw agenda aanvullen! Jouw agenda kan je gemakkelijk ook op afstand beheren.

Laat ons weten waar je naar op zoekt bent

Zoeken

Heb jij interesse in één van bovenstaande platformen of systemen? Of heeft jouw bedrijf of activiteit een ander proces dat geautomatiseerd dient te worden? Laat het ons dan zeker weten.