Welke stijl website past het best bij jou?

Website design

Kies de stijl die bij jouw imago als bedrijf past!

Zo simpel is het eigenlijk. Het design van jouw website ligt om goed te werken, in het verlengde wat jouw hele bedrijf en de gehele communicatie.

1. Websites voor vakmannen en zelfstandigen

Wil jij als vakman professioneel overkomen, kies dan voor een website die voornamelijk jouw uitgevoerde werken centraal stelt. Niet te veel fantasie, gewoon de nadruk op jouw kwaliteit als vakman.

2. Websites voor DJ’s, zangers, artiesten

Als jij een DJ, zanger of artiest bent ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je best voor een artistieke aanpak, een website die meteen in het oog springt. Hiervoor worden vaak one-page websites gebruikt, om zo alles in één oogopslag te kunnen weergeven. Die keuze hangt af van de hoeveelheid aan informatie die jij wilt overbrengen aan jouw klanten.

3. Websites voor bedrijven

Een business website moet in eerste instantie er professioneel uitzien met een focus op de core-business van jouw bedrijf. De website moet duidelijk aantonen waar jouw bedrijf voor staat, wat we van jullie kunnen verwachten, etc.

4. Websites voor evenementen

Voor evenementen is het vaak een mengeling van dit alles. De praktische info moet duidelijk zijn, de website moet bezoekers naar het evenement lokken en er dienen voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om vb. tickets te kopen. Wij voorzien indien gewenst de nodige implementatie van een ticketplatform.

Digital Fox helpt jou verder!

Contact

Digital Fox helpt jou met plezier verder als jij vragen hebt over welk imago en websitestijl het beste bij jouw bedrijf of activiteit past. Het is namelijk niet enkel een website die hiervoor belangrijk is, maar het gehele communicatieplan speelt hierin mee. Heb jij wel al een idee waar jouw merk of bedrijf voor staat en welk doelpubliek je hiermee wilt aanspreken?

Dan zorgen wij ervoor dat jouw website precies datgene uitstraalt dat jij voor ogen hebt. Twijfel dus niet om ons te contacteren.