Waarom investeren in SEO?

SEO

Wat is SEO?

SEO is de sleutel tot een succesvolle website!

SEO

Kort gezegd is SEO het optimaliseren van jouw website zodat hij beter scoort bij zoekmachines zoals Google of Bing. Maar hoe dat exact werkt zullen wij jou hier kort toelichten, zodat jij tijdens de koffie met collega’s er zelf met vertrouwen over mee kunt praten.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is niet alleen belangrijk bij de opmaak van jouw website!

Veel mensen denken dat het werk af is wanneer de website éénmaal op punt staat, maar dat is niet geheel waar. Het klopt dat je een tijdje verder kunt, maar een efficiënte SEO is ook essentieel tijdens het beheer en updaten van de website.

Content is alles! De inhoud van jouw website bepaalt voor het grootste deel jouw score bij zoekmachines. Vindt men waar men naar op zoek is? Blijven jouw bezoekers op jouw pagina of zoeken zij verder? Wanneer dit niet het geval is, dient jouw SEO aangepast te worden!

Ken jouw doelpubliek!

Wat typt men in bij Google als men op zoek is naar jouw of één van jouw concurrenten?

Dat is de sleutelvraag die je dient te stellen. Van zodra jij een lijst hebt van deze sleutelwoorden kan jouw website op die manier aangepast worden, dat hij voor die sleutelwoorden beter scoort in Google. Wij zorgen ervoor dat er voor die sleutelwoorden een landingspagina wordt gemaakt, en dat het sleutelwoord voldoende voorkomt op de website.

Hoeveel geld investeren in SEO?

coin

Veel bedrijven en ondernemers zetten tegenwoordig heel wat middelen in om goed te scoren in Google en andere zoekmachines. Hun SEO-budget is de laatste jaren hoogstwaarschijnlijk verdubbeld of zelfs verviervoudigd. Hoe kan een kleine zelfstandige of KMO dan op tegen zulke budgetten? Wel, het goede nieuws is dat SEO, en SEO-kennis opbouwen gratis zijn.

Wij kunnen jou handige tips en tricks geven om jouw website structureel en inhoudelijk beter te doen scoren in google. Jouw SEO-budget hoeft dus niet enorm te zijn. Wij zorgen ervoor dat veel automatisch gebeurt en volgen jouw SEO met plezier op.

Wat kan Digital Fox doen voor jouw SEO?

Organogram

Je kan ons contacteren voor een korte opleiding in SEO, zodat jij zelf verder kunt. Dat is een kleine investering vergeleken met de enorme bedragen bij het aannemen van iemand intern.

Heb jij zelf geen tijd? Dan kunnen wij jouw SEO opvolgen en verbeteren. Onze websites zijn standaard SEO-Klaar, maar om goed scorende content en content opvolging te verzekeren, neem je beter een SEO-pakket bij ons.

Volg zeker onze pagina op Facebook en Twitter voor meer handige tips voor jouw website! Heb jij nog vragen? Laat het ons dan zeker weten!