Een website als centrum van jouw communicatie

Website

Het belang van websites wordt vaak onderschat

Gemakkelijk te beheren

Voor veel communicatiebureau’s is een website een extra mogelijkheid tot communicatie. Zij concentreren zich op communicatie in het algemeen, waar een website maar één punt is.

Bij Digital Fox zien we dit anders. Jouw website kan een centrum of middelpunt van alle communicatie zijn. Een geautomatiseerde website zorgt er namelijk voor dat jouw andere communicatie middelen en kanalen gemakkelijker te beheren zijn.

Hoe kan jouw website je het leven gemakkelijker maken?

Analytics

Wij optimaliseren jouw website zo dat jouw andere kanalen automatisch gevoed worden. Zodat je niet telkens opnieuw hetzelfde proces hoeft te herhalen. Je hoeft dus niet én een nieuwsbrief op te stellen én jouw social media te beheren én jouw website te updaten. Dit kan allemaal via één simpele mail met jouw inhoud en media erin, waarna deze automatisch op al jouw kanalen verschijnt.

We leggen het even kort uit via enkele stappen

stats

Je gaat op verlof, hebt een speciale actie lopen, je verkoopt nieuwe producten, etc. Het zijn allemaal nieuwsberichten die interessant kunnen zijn voor jouw volgers en potentiële klanten.

1 Je hebt wat nieuws te vertellen

Via onze websites volstaat het om ofwel de online berichtentool te gebruiken, of nog gemakkelijker een mail te verzenden. Je plaatst de titel van jouw bericht als onderwerp, voegt de gewenste foto’s als bijlage toe en schrijft jouw tekst in het e-mail bericht en verzendt de mail.

2 Het mailbericht wordt automatisch op jouw website geplaatst

Na het verzenden van jouw mail naar een door ons aangemaakt mailadres, wordt het bericht automatisch op jouw website geplaatst. Je kan zelf kiezen op welke manier het op de website geplaatst wordt, dit wordt bij het maken van jouw website met één van onze medewerkers besproken.

3 Het nieuwsbericht verschijnt automatisch op jouw Social Media

Een andere mogelijkheid tot automatiseren is het laten verschijnen van jouw nieuwsberichten op jouw social media. De door jouw doorgestuurde titel, foto en tekst worden zo automatisch op jouw Facebook, Twitter, etc geplaatst.

4 Het bericht wordt in een nieuwsbrief geplaatst

Als jouw website een nieuwsbrief aanbiedt kan jouw nieuwsbericht ook hier automatisch in geplaatst worden. Zodat jouw klanten éénmaal per week of meerdere malen jouw laatste nieuwsberichten ontvangt. Heeft jouw website nog geen nieuwsbrief dan helpen wij jou er graag mee verder.

Een website is dus belangrijker dan je denkt

Contact

Zoals je kan zien is een website dus meer dan gewoon een online plaats met informatie. Het kan jou heel wat tijd besparen en tegelijk al jouw kanalen voeden.

Deze optie is slechts één van de mogelijkheden die wij aanbieden. Heb je vragen over deze optie of zoek je iets anders?