5 redenen om uw website niet door Telenet of Proximus Business te laten maken

Zeg neen tegen Proximus en Telenet

Je kan er tegenwoordig niet naastkijken. Telenet en Proximus hebben hun pijlen gericht op het ontwikkelen van websites voor KMO’s en kleine zelfstandigen. De corona crisis heeft voor velen de ogen geopend, digitalisering is van uiterst belang voor de groei van jouw bedrijf of activiteit.

Dit is ook Proximus en Telenet niet ontgaan. De vraag die wij ons stellen als webdesigner en Digitale Communicatie expert, is:

Is dit wel zo positief en voordelig als dat men u wilt doen geloven?

Daarom sommen we even 5 redenen op waarom je beter jouw vertrouwen geeft aan een zelfstandige webdesigner.

1. De Prijs

Hoe cliché het ook mag klinken, de prijs blijft voor velen, zeker de kleine zelfstandige, van uiterst belang. Aangezien Proximus en Telenet redelijk doorrekenen voor deze diensten, snappen wij dat voor velen dit te duur zal uitvallen.

Deze grote bedrijven willen profiteren van hun naambekendheid om daarmee ook deze producten te verkopen. Je bent namelijk toch al bij hun voor jouw telecom en andere diensten.

Maar bovenop een miminum bedrag van 600 EUR, dien je ook nog eens maandelijks een aanzieklijk bedrag te betalen. Daar kom je bij een zelfstandig ontwerper al veel verder mee.

2. De Service

Bij grote bedrijven heb je maar 1 uur service per maand zoals bij Telenet het geval is. Onze vraag die wij daar bij stellen is, wat heb je op 1 uur? Kleine zelfstandigen willen graag vooruit en daarom ook direct contact hebben met hun webdesigner.

Je moet het maar voor hebben, je ziet een fout op jouw website, wil het snel in orde hebben, maar je moet hiervoor dagen wachten, of je hebt net een onderhoud gehad en jouw uurtje service per maand is al voorbij.

Wel, bij zelfstandige webdesigners zoals bij DIGITAL FOX, is service net één van onze sterke punten. Bel ons, mail ons, stuur ons als het moet een whatsappje, maar je zal snel geholpen worden. Waarom dan het risico nemen?

3. Koop lokaal

Zowel de regering, als mede ondernemers hebben moeilijke tijden achter de rug. Wij persoonlijk hebben enorm respect voor de moeilijkheden van mede ondernemers en zijn erg betrokken bij de bezorgdheden en oplossingen om hun te helpen.

Waarom dan als kleine zelfstandige het omgekeerde doen? Het wederzijds respect tussen lokale ondernemers en kleine zelfstandigen is wat onze economie momenteel recht houdt. Laten we hierop dus zeker verdergaan!

4. Zichtbaarheid

Wij bij DIGITAL FOX doen er alles aan om de online zichtbaarheid van onze klanten te verhogen. Onze experten volgen de websites persoonlijk op en passen de nieuwste mogelijkheden toe om voor jouw bedrijf aan zichtbaarheid te winnen.

Een groot bedrijf heeft de tijd niet om voor al hun klanten (vb. 30 verschillende bakkers en 40 schrijnwerkers) dezelfde kwaliteit en service te garanderen. Het gewin aan zichtbaarheid voor de ene is het verlies voor de andere. Deze interne concurrentie kunnen ondernemers en zelfstandigen missen als kiespijn.

Wij garanderen 100% inzet in zichtbaarheid en service voor al onze klanten.

5. Flexibiliteit

Bij dergelijke pakketten van Telenet of Proximus wordt er vaak direct besproken hoeveel pagina’s je mag hebben. Het gaat van een one-pager tot 5 pagina’s. Te nemen of te laten.

De activiteit van een zelfstandige of KMO staat nooit stil, er komen dus pagina’s bij of er verdwijnen er regelmatig. Wij zorgen ervoor dat jouw website meegroeit en altijd de huidige situatie representeert.

Onze prijzen zijn voor websites die volledig voldoet aan de verwachtingen van de klant. Wij vragen niet meteen om te kiezen voor een formaat die jouw bedrijf misschien niet ligt. Wij denken met jou mee, en zijn hier erg flexibel in.

Hoe gaan wij verder?

Nu dit even van ons hart is, kunnen we misschien even praten over hoe DIGITAL FOX graag jouw bedrijf of activiteit als zelfstandige verder kan helpen.

Wij nodigen jullie graag uit voor een gratis gesprek over online zichtbaarheid, jullie huidige website/kanalen en punten waarop te verbeteren.

Maak dus zeker snel een afspraak voor een interessant gesprek met één van onze experts.